Web Analytics Made Easy - Statcounter

  کسب‌و‌کارها و مشاغل تفریحی- گردش‌گری چین اوضاع خوبی ندارند و به‌خاطر شیوع کرونا درآمدزایی در حد صفر را تجربه می‌کنند.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، در شهرهای آلوده و پرخطر کرونایی در چین اماکن تفریحی بسته و گردش‌گری محدود و کرونا موجب رکود یا تأخیر در برگزاری ایین ها و رخدادهای فرهنگی و ورزشی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 براساس گزارش رسانه‌های دولتی، دیزنی‌لند شانگهای (شانگ‌های) در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه درهای خود را به روی بازدیدکنندگان می‌بندد.

خبرگزاری فرانسه در این باره نوشت: دیزنی لند شانگهای روز دوشنبه به دلیل ابتلای یک زن به کرونا بسته شده است.

پکن در آستانه بازی‌های المپیک زمستانی استراتژی ابتلای "صفر" کرونا را دنبال می‌کند.

چین ابتلای داخلی به کرونا در طول همه‌گیری کاهش داده بود اما شیوع هفته‌های اخیر بیماری در این کشور عزم پکن را برای از بین بردن کووید 19 بیشتر کرده است.

چین در روز دوشنبه از ابتلای 92 نفر به کووید خبر داد. این میزان بالاترین میزان مبتلایان چین پس از شهریور سال جاری است.

دیزنی لند شانگهای پس از ابتلای یک زن و بازگشت او به خانه در استان همجوار شانگهای بسته شده است.

دیزنی لند اعلام کرد که حداقل در روزهای دوشنبه و سه شنبه "به منظور پیروی از الزام پیشگیری و کنترل بیماری همه‌گیر" تعطیل شده است.

تاریخ بازگشایی هنوز تائید نشده است.

مقامات دیزنی لند شانگهای در روز یکشنبه ممنوعیت بازدیدکنندگان جدید را اعلام و قبل از خروج از تمام افراد حاضر در مجموعه تست کرونا گفتند.

مقامات شهر شانگهای اعلام کردند که در روز دوشنبه از 34 هزار نفر تست کرونا گرفته‌اند که همه آنها منفی بوده است. با این حال مقامات خواسته‌اند این افرادتا دو روز از مدرسه یا کار دور باشند و دوباره تست دهند.

این مرکز در روزهای 8 و 9 آبان مشتریان و کارکنان بازدید کننده از مجموعه خود را واداشت تا تست کرونا بدهند.

به گفته تلویزیون دولتی، این اقدامات بخشی از همکاری‌های مجموعه شهری با تحقیقات کووید 19 است که با درخواست مقاماتِ خارج از این شهر صورت می‌گیرد. تلویزیون چین توضیحات بیشتری در این باره ارائه نداد.

محاسبات رویترز براساس داده‌های رسمی روز دوشنبه چین نشان می‌دهد که بین روزهای 25 مهر تا 9 آبان حدود 484 نفر در داخل چین به کرونا مبتلا شده و علائم داشته‌اند. بیشتر این موارد در شمال چین به ثبت رسیده‌اند.

بسیاری از مبتلایان، گردشگرانی هستند که به مناطق مختلف سفر کرده‌اند. این سفرها تلاش برای ردیابی تماس‌ها و خط انتقال ویروس کرونا را پیچیده و طولانی کرده است.

   شمار موارد داخلی کرونا در مقایسه با خوشه‌های عفونی خارج از چین بسیار ناچیز است. افزایش مبتلایان منطقه ای و داخلی این کشور در روزهای اخیر نیز کاهش یافته و در مواردی متوقف شده است.

20 اردیبهشت 1400- بازدیدکنندگان از مجموعه تفریحی "دیزنی لند" شانگهای در چین بازدید می‌کنند. این پارک در اواخر زمستان و بهار سال جاری به دلیل شیوع کرونا تعطیل شد/ عکس: رویترز

   با این حال چین از هیچ تلاشی برای به حداقل رساندن خطرات انتقال ویروس کووید 19  دریغ نمی‌کند؛ حتی به قیمت مختل کردن مشاغل محلی و تعطیلی کسب و کارها.

  سازمان ملی گردش‌گری چین در ماه گذشته از تعلیق آژانس‌های مسافرتی‌ با برنامه سفر بین استانی به مناطق پرخطر کرونایی خبر داد و اعلام کرد خدمات برخی از قطارها برای ورود به بخش‌های گردش‌گری را متوقف کرده است.

   در بسیاری از شهرهای چین مانند پکن که میزان ابتلا به کرونا در آن زیاد است، مکان‌های تفریحی سرپوشیده مانند کافه‌های اینترنتی، سالن شطرنج، سالن بازی کارت و سینماها بسته شده است. مسابقات ماراتن، کنسرت‌ها و نمایش تئاتر نیز در شهرهای پر خطر کرونایی به تعویق افتاده یا لغو شده است.

   مشاغل فرهنگی و تفریحی در برخی از شهرها حتی مناطقی که هیچ مبتلای محلی و داخلی را شناسایی و ثبت نکرده‌اند، نیز تحت تاثیر قرار گرفته‌اند.

  همچنینرویدادهای مختلف یک مرکز نمایشگاهی در شهر جنوبی "دونگوان" که براساس گزارش‌های اخیر هیچ موردی از کرونا در آن به ثبت نرسیده، تعلیق شده است.

بازدیدکنندگان با زدن ماسک در پارک دیزنی لند شانگهای در 21 اردیبهشت 1400- این پارک در اردیبهشت پس از تعطیلات کرونایی بازگشای شد/ عکس: رویترز

   روز دوشنبه نیز سهام شرکت‌های مرتبط با گردش‌گری و خدمات در چین کاهش یافت.

 

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۶۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با شیوع بیماری کرونا بسیاری از ایرانی‌ها به دنبال واکسن کرونا بودند در این میان چند مدل واکسن در کشور وارد و توزیع شد، در این میان یکی از واکسن‌هایی که بسیاری از مردم ایران استفاده کردند آسترازنکا بود، در این میان از همان ابتدایی که واکسن آسترازنکا وارد کشور شد نظریه‌های مختلفی در مورد این واکسن در نشریه‌های مختلف منتشر می‌شد که قطعا واکسن آسترازنکا دارایی عوارضی است که می‌تواند به بدن گیرنده واکسن آسیب جدی وارد کند.

آسترازنکا چه نوع واکسنی است؟

واکسن آسترازنکا یک واکسن کووید ۱۹ است که توسط دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترازنکا توسعه داده شده و از طریق عضلانی تزریق می‌شود. این واکسن، با استفاده از آدنو ویروس ChAdOx۱ شامپانزه به عنوان ناقل ویروسی ساخته شده‌است. این واکسن از دسامبر سال ۲۰۲۰، در حال انجام تحقیقات بالینی فاز III بوده‌است.

واکسن آسترازنکا، به‌صورت دو دوز نیم میلی‌لیتری در عضله دالی بازو، در افراد بالای ۱۸ سال، تزریق می‌شود. دوز دوم نیز پس از ۶ تا ۱۲ هفته از دوز نخست، تزریق می‌شود. اثربخشی این واکسن در پیشگیری از ابتلا به موارد حاد کووید ۱۹، پس از ۲۲ روز از تزریق دوز اول، معادل ۷۶ درصد و اثربخشی آن پس از تزریق دوم، به ۸۱ درصد می‌رسد.

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید ۱۹ که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت‌های کم منجر شود.

واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است، اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی‌تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد، اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می‌شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت‌های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی‌کند TTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

باید نگران واکسن آسترازنکا بود؟

در همین زمینه آمیتیس رمضانی متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا در مورد عوارض واکسن آسترازنکا اظهار کرد: این واکسن از جمله واکسن‌هایی است که بر پایه وکتور و آدونا ویروس به شمار می‌رود که غیر فعال است و نسبت به سایر واکسن‌ها عوارض بیشتری دارد.

وی افزود: واکسن‌های برپایه وکتور عوارض بیشتری نسبت به سایر واکسن‌ها دارند و باید حداقل تا ۱۰ سال مورد ارزیابی قرار بگیرد، اما با توجه به شرایط پاندمی کرونا بسیاری از واکسن‌ها خیلی زودتر وارد بازار شدند.

اکثر واکسن‌ها دارای عوارض هستند

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: در نهایت برخی از واکسن‌های کووید ۱۹ باید بگیم دارای برخی عوارض خفیف یا بیشتر هستند؛ البته بیشتر واکسن ساز‌های داخلی عوارض واکسن را بررسی می‌کنند و افرادی که این واکسن هارا دریافت کردند باید مورد ارزیابی قرار بگیرند برای مثال واکسن پاستور از جمله واکسن‌هایی است که مورد ارزیابی پس از دریافت قرار می‌گیرند.

وی در مورد ایجاد لخته خون توسط واکسن گفت: احتمال ایجاد لخته‌ی خون برای همه‌ی افراد وجود دارد، اما بسیار بسیار کم بوده و حدود یک در ۱۰۰ هزار نفر این عارضه خود را نشان می‌دهد که این عارضه نیز اغلب در زنان در سن باروری شایع است مخصوصا زنانی که از دارو‌های ضد بارداری استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • پول چینی‌ها تصمیم ستاره جنجالی والیبال را تغییر داد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • تران آن هونگ رییس داوران جشنواره فیلم شانگهای ۲۰۲۴ شد
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از بندر کانتینربری شانگهای چین
  • بازدید هیئت هرمزگانی از بندر کانتینربری شانگهای